eTwinning Projeleri

Okulumuzda gerçekleştirilen projeler

Haz

"Calculate Disaster Risk Score By Code Risk Matrix With Colors" isimli eTwinning projemizin ortak ürünlerinden olan ve projemizi anlatan proje videmuz yayınlandı.

Haz

Okulumuzda Ocak-Mayıs 2023 ayları arasında yürütülen Let's Eat Healty Food eTwinning projemizle ilgili çalışmalar.

Şbt

İngilizce öğretmenimiz Gizem İPEKÇİ ve Bilişim Teknolojileri 10. Sınıf öğrencilerimiz ile e-twinning projesinde yerimizi almış bulunmaktayız. Rusya ve Türkiye'den 10 okulun katılımı ile okulumuzu temsil edecek olan öğrencilerimize ve öğretmenimize projesinde başarılar dileriz.

Ock

Okulumuz matematik öğretmeni Cennet KÖKAY tarafından yürütülen ve 11/C Bilişim Teknolojileri ve 11/A Endüstriyel Otomasyon öğrencilerinin katıldıkları "Calcute Disaster Risk Score By Code Risk Matrix With Colors" isimli Türkiye, Litvanya, İtalya'dan toplam on bir okulun ortak çalışması olan E-Twinning projesi Aralık ayında başlamıştır.

Risk odaklı afet yönetimi, riskleri değerlendirmeyi, afetleri önlemeyi, azaltmayı ve ardından afetlere hazırlanmayı içeren bir yönetim yaklaşımıdır. Bu anlamda risk takımları yapılarak ve derecelendirilerek öğrenciler renklerle kodlanmış harf ve sembollerin anlamlarını öğrenecek, mantıksal ve analitik düşünme becerileri kazanacaklardır.