Ara

Milli Savunma Üniversitesi 2023-2024 Yılı Yüz Yüze Tanıtım Faaliyetleri kapsamında öğrencilerimiz etkinliğe katıldılar. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ara

Okulumuz Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri 10. ve 11. sınıf öğrencilerimize yönelik İÇDAŞ Demir Çelik ve İÇDAŞ Enerji santrallerine teknik gezi gerçekleştirildi. Öğrencilerimize Endüstriyle Otomasyon Teknolojileri Alan Şefi ELif CAN, Müdür Yardımcısı Erdinç SUNAR ve Müdür Yardımcısı Cenker PİR eşlik etmişlerdir. Okulumuza desteğini hiç bir zaman esirgemeyen ve bu gezinin gerçekleşmesine katkıda bulunan İÇDAŞ'ın değerli yönetici ve çalışanlarına teşekkür ederiz.

Ara

Tip-1 diyabetli öğrencilerin okul/kurumlarda bakımı ve desteklenmesi konusunda öğrencilerin farkındalığının artırılması amacıyla 14 Kasım Dünya Diyabet Günü kapsamında öğrencilerimize, Biyoloji öğretmenimiz Gülen Özcan KAVAK tarafından bilgilendirme yapıldı.

Ekm

13 Ekim 2023 tarihinde okulumuz koferans salonunda öğrencilerimize Affete hazırlık eğitimi verildi daha sonra tatbikat yapıldı

Ekm

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen 2023 Erasmus Plus Okul Eğitimi Akreditasyon Programı kapsamında düzenlenen Erasmus Days etkinliğinde okulumuz İngilizce öğretmeni Gizem İPEKÇİ'ye, proje katılım sertifikası Milli Eğitim Müdürü Sayın Ferhat YILMAZ tarafından takdim edilmiştir.

Tem

Öncelikle okulumuza kayıt yaptırmaya hak kazanan siz değerli öğrencilerimize başarılar dileriz.

Yeni kayıt yaptıracak öğrencilerimizin dikkat etmesi ve gerçekleştirmesi gereken işlemler aşağıda belirtilmiş olup, öğrenci ve velilerimizin bu süreci dikkatle takip etmelerini rica ederiz.

Haz

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde hazırlanan projelerde yer alan ve yapılan deneme sınavlarında başarı gösteren öğrencilerimiz, 10 Haziran 2023 tarihinde İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen 7-10 Haziran WIN EURASIA - Teknoloji Gelecekle Buluşuyor Fuarına katılmıştır. Öğrencilerimize Müdür Başyardımcısı Selahattin DEMİRDAĞLI, Bilişim Teknolojileri Alan Şefi Emin ERDAĞ ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Seda TAŞKAKAN eşlik etmişlerdir. Etkinliğin ulaşımını karşılayan İÇDAŞ A.Ş. Yöneticilerine teşekkür eder, öğrencilerimiz için faydalı olmasını temenni ederiz.

Haz

Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Hayalindeki Sen CV Yarışması sonucunda dereceye giren öğrenciler için 25 Mayıs 2023 tarihinde Troya Müzesinde düzenlenen ödül törenine katıldık. Yarışmada başarı elde eden öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

Havacılık Haftası nedeniyle, 16 Mayıs 2023 tarihinde okulumuz Bilişim ve İnovasyon Öncüleri Topluluğu ve Havacılık Kulübünün ortaklaşa hazırlamış olduğu etkinliğimize katılarak bizimle değerli bilgilierini paylaşan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Algan Teknoloji Takımına katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

May

Onlar bir gün değil, hayatları boyunca umudun, şefkatin, merhametin, gücün ve kararlılığın adı oldular. Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.

May

Okulumuz 11. sınıf öğrencileri ile 5 Mayıs 2023 tarihinde Marmara Üniversitesi Teknoloji Fakültesi tanıtımı ve Tarihi Yarımada Kültür Gezisi gerçekleştirdik. Gezi esnasında öğrencilerimize eşlik eden Müdür Başyardımcısı Sleahattin DEMİRDAĞLI, Psikolojik Danışman Merve ACAR, Matematik Öğretmeni Ennur TOPAL ve ayrıca bu gezinin gerçekleşmesinde maddi ve manevi desteğini eksik etmeyen Müzeyyen ASLAN Hanımefendiye teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 11/D sınıfı öğrencilerinden Berk EKİN, Şanlıurfa'da düzenlenen Türkiye Kickboks turnuvasında Türkiye 3.'sü olmuştur. Öğrencimizi başarısından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

14 Mart günü kapsamında okulumuz matematik öğretmenleri Cennet KÖKAY ve Ennur TOPAL sorumluluğunda "Pi Günü" etkinliği düzenlenmiştir. Düzenlenen etkinlik kapsamında; afiş hazırlama ve pi sayısı basamak ezberleme yarışmaları yapılmış, dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirilmiştir. Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından velilerimize, öğretmenlerimize ve çalışanlarımıza yönelik "En İyi Narkotik Polisi Anne" semineri verilmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alanı 11. sınıf öğrencilerimiz Müdür Yardımcısı Gülçin SUÇSUZ, Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alan Şefi Elif CAN ve Rehber Öğretmen Merve ACAR eşliğinde İÇDAŞ'a teknik gezi düzenlemişleridir. Gezi sırasında öğrencilerimiz İÇDAŞ'ın birçok bölümünü gezme ve bilgi edinme fırsatı bulmuşlardır. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.