Nis

2023 - 2024 Öğretim yılı 2. dönem 1. yazılı sınavlara mazereti dolayısıyla giremeyen öğrencilerin mazeret sınavları aşağıda verilen takvim doğrultusunda yapılacaktır.

Mrt

Yazılı sınavlar aşağıda belirtilen tarih ve saatlerde yapılacaktır. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şbt

Okulumuz 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı 2. Dönem, 12 Şubat 2024 tarihinden itibaren geçerli olan ders programları aşağıda verilmiştir.

Şbt

Okulumuz 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı 2. Dönem, 5 Şubat 2024 tarihinden itibaren geçerli olan ders programları aşağıda verilmiştir.

Ock

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.

İlgili sayfaya ulaşmak için TIKLAYIN.

Ock

Ara

"Dilimizin Zenginlikleri" proje kapsamında 23 Aralık'ta "SAFAHAT" konulu,Türkiye geneli çevrimiçi bilgi yarışması düzenlenecek.Okulumuz bünyesinden 5 öğrencimiz ile yarışmaya iştirak edeceğiz. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ara

Okulumuz öğretmenleri ile görüşmek isteyen velilerimiz için öğretmenlerimizin belirlenen görüşme zaman dilimleri aşağıdaki tabloda verilmiştir

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı münasebetiyle, okulumuz 9. ve 10. sınıf öğrencilerine yönelik olarak "Hikaye Yazma Yarışması" düzenlenmiştir.