Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı münasebetiyle, okulumuz 9. ve 10. sınıf öğrencilerine yönelik olarak "Hikaye Yazma Yarışması" düzenlenmiştir.

Eyl

2023-2024 Eğitim öğretim Yılında  09 Ekim 2023 tarihinden itibaren okulumuzda uygulanacak  Ders Programı

Eyl

Ağu

2023 Eylül dönemi SORUMLUK SINAVI programıdır. Sorumluluk Sınavları aşağıda belirtilen tarihlerde gerçekleştirilecektir. Sınava öğrencilerimizin hazırlıklı olarak gelmeleri duyurulur. Sınava girecek öğrencilerimize başarılar dileriz.

Haz

2022 - 2023 Eğitim ve Öğretim yılı Haziran dönemi Sorumluluk Sınav tarihleri aşağıda belirtilen tarihlerde gerçekleştirilecektir. Sınava girecek öğrencilerimize başarılar dileriz.

May

2.Dönem 2. Ortak sınav takvimi belli oldu. Gerekli bilgilere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Mrt

Daha önce duyurusu yapılan 2023 Şubat dönemi sorumluluk sınav takvimi güncellenmiş olup, yeni tarihler aşağıda belirtildiği şekilde uygulanacaktır.

Ekm

Okulumuzu ziyaret etmek için okul tanıtım formunu doldurmanız yeterlidir.